Prosperitas gradnja d.o.o. osnovana je 2009. godine u privatnom vlasništvu. Posebno je važno da osnovna struktura tvrtke, odnosno sav najvažniji kadar zajedno radi već skoro 20 godina. Sjedište firme je u Zagrebu, Zagorska 27.

Osnovna djelatnost firme je izvođenje građevinskih i građevinsko-obrtničkih radova. Prosperitas gradnja d.o.o. je u potpunosti opremeljena za izvođenje takvih radova te kvalitetno ekipirana kvalificiranom strukturom zaposlenih. Trenutno tvrtka zapošljava oko 31 zaposlenika. Naši zaposlenici su prošli različite građevinske, obrtničke, prometne i druge obuke i edukacije kako bi mogli obavljati djelatnosti za koje su kvalificirani te posjeduju potrebne certifikate u skladu sa zakonom i pravilima struke.

Pored kvalitetne strukture zaposlenika tvrtka posluje na visokoj razini tehničke i tehnološke opremljenosti, koristeći suvremenu mehanizaciju, različita prijevozna i druga građevinska vozila, opremu, specijalizirane strojeve te razne alate koji nam omogućavaju kvalitetno izvođenje svih radova unutar dogovorenih rokova. Naravno, i u budućnosti ćemo nastaviti optimalno-strateški ulagati u vlastitu imovinu i opremu ali jednako tako i u svoje kadrove jer je na taj način kvaliteta našega posla dugoročno zajamčena.

U dijelu radova za koje nismo pokriveni vlastitim zaposlenicima i opremom, imamo pouzdane kooperante s kojima ostvarujemo višegodišnju suradnju.

Prema pravilniku o licenciranju graditeljskih tvrtki koje je propisalo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva:

  • Tvrtka Prosperitas gradnja d.o.o. od rujna 2011. godine dobila je suglasnost za skupinu F građevina i za izvođenje radova na toj skupini građevina na period od 5 godina.
  • Tvrtka Prosperitas gradnja d.o.o. od svojeg je osnutka stabilna i prema ekonomskim pokazateljima iskazuje kontinuirani rast u svim segmentima poslovanja.

Kvalifikacijska struktura zaposlenika:
dipl. inženjer građevinarstva 2, inženjer strojarstva 1, inženjer org. rada 1, građevinski tehničar 3, tesar, zidar, armirač, strojar, kranist, vodoinstalater, vozač, keramičar, soboslikar, radnik.

Komparativne prednosti pred mnogobrojnom konkurencijom sastoje se u tome što smo u mogućnosti potencijalne investitore u cijelosti pratiti od same ideje projekta pa do konačne realizacije, za što smo u potpunosti stručno i tehnički opremljeni.

Svim našim investitorima i partnerima ovakvom politikom kvalitete poslovanja pružamo prednost u odnosu na konkurenciju. Upravo zbog toga držimo da je Prosperitas gradnja optimalan izbor za Vaše projekte.

Naš je moto:

„Kvalitetom bez kompromisa stvaramo trajne vrijednosti.“